HET AUDITORIUM

Het Auditorium is een moderne ruimte met een frisse uitstraling in de kleuren van het Amsterdam Museum. De ruimte beschikt over alle moderne technische faciliteiten voor presentaties, vergaderingen, symposia en lezingen, zoals een groot scherm, een geluidsinstallatie en een katheder.

Bij de entree is ruimte voor een buffet, waardoor u eten en drinken in de ruimte zelf kunt serveren. Uiteraard kan een formele bijeenkomst afgesloten worden met een borrel in het Auditorium zelf, of in één van de andere sfeervolle ruimtes van het Amsterdam Museum.

  • Oppervlakte: 65m2
  • Theater: 70 personen
  • Carré: 30 personen
  • Boardroom: 35 personen
  • Borrel: 90 personen
Previous
Next

MOGELIJKE EVENEMENTEN IN HET AUDITORIUM

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl