Vier het in Amsterdamse stijl

Heeft u iets te vieren? Voor feestelijke gelegenheden heeft het Amsterdam Museum uiteenlopende mogelijkheden. Van een informele borrel tussen de collectie tot een knalfeest tot diep in de nacht. Wilt u volledig ontzorgd worden? Geen probleem, wij verzorgen de apparatuur, het entertainment en de aankleding er graag voor u bij.

Aangezien het museum ’s avonds gesloten is, zijn er mogelijkheden vanaf 17:00 tot exclusiviteit in de avonduren. Zowel binnen als buiten! Hiernaast is het tevens mogelijk uw gasten mee op reis te nemen langs de prachtige collectie van het museum. We bespreken de mogelijkheden graag!

Mogelijke locaties voor uw borrel en feest

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl