Vier de liefde in Amsterdam

Gaan jullie trouwen en heeft Amsterdam een speciaal plekje in jullie hart? Dan is het Amsterdam Museum de ideale locatie voor jullie bruiloft. Niet alleen is het geregistreerd als officiële trouwlocatie bij de gemeente, ook is het goed bereikbaar voor gasten van zowel binnen als buiten de stad. Na sluitingstijd van het museum om 17:00 uur is het mogelijk om zowel Mokum als de Jongensbinnenplaats exclusief af te huren, bijvoorbeeld voor een diner bij ondergaande zon of een knalfeest tot diep in de nacht. Een prachtige combinatie van binnen en buiten, ideaal voor bruidsparen die elkaar in zonnige maanden van het jaar trouwen.

Het Amsterdam Museum is een one-stop shop, wij verzorgen het hele evenement van begin tot eind. Jullie hebben één contactpersoon, die alles voor jullie regelt; van meubilair tot het menu, van dranken tot entertainment. Tenminste, alleen als jullie dat willen. Houden jullie je graag bezig met de hele dag tot in het kleinste detail? Geen probleem, we denken graag mee.

Mogelijke locaties voor jullie bruiloft

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl