Amsterdam Galerij

De Amsterdam Galerij is een stijlvolle passage gevuld met markante kunstwerken, zoals groepsportretten uit de 16de eeuw, maar ook met Amsterdamse kunst en helden van vandaag.

De enorme omvang en unieke decoratie maken de Amsterdam Galerij tot de meest exclusieve locatie voor events van het Amsterdam Museum. Om die reden wordt het regelmatig gebruikt als ontvangst- en borrellocatie voor internationale gezelschappen tot 100 personen.

De Amsterdam Galerij is zeven dagen per week van 17:30 tot 00:00 uur te huren voor evenementen. Buiten de reguliere openingstijden van het museum zijn er beveiligingskosten van toepassing.

  • Oppervlakte: 177m2
  • Theater: 100 personen
  • Sit-down dinner: 60 personen
  • Walking dinner: 100 personen
  • Borrel: 100 personen    
Previous
Next

Mogelijke evenementen IN DE amsterdam galerij

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl