HET GEWELF

Onder het Amsterdam Museum bevindt zich het prachtige en authentieke gewelf. Een ruimte die zich bij uitstek leent voor een besloten event in een historische ambiance, zowel formeel als informeel. Het gewelf is voorzien van technische faciliteiten voor presentaties, maar kan door de flexibele verlichting en imposante bakstenen wanden ook eenvoudig worden omgebouwd tot locatie voor een intieme borrel.

Het Gewelf is van maandag tot en met vrijdag te huren van 09:00 tot 23:00 uur, op zaterdag en zondag is dit van 10:00 tot 23.00 uur. Buiten de openingstijden van het museum zijn er beveiligingskosten van toepassing.

  • Oppervlakte: 60m2
  • Theater: 60 personen
  • Sit-down dinner: 20 personen
  • Walking dinner 80 personen
  • Borrel: 80 personen
Previous
Next

MOGELIJKE EVENEMENTEN IN HET GEWELF

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl