Klein Mokum

Waar voorheen de museumwinkel gevestigd was, vindt u tegenwoordig een prettige ruimte voor vergaderingen en presentaties. Het is een knusse locatie met daglicht, geschikt voor bijeenkomsten tot 25 personen.

Van hoe laat tot hoe laat dagelijks te huren? 09:00-17:00 en in het weekend 10:00-17:00 Buiten de reguliere openingstijden van het museum zijn er beveiligingskosten van toepassing.

  • Oppervlakte: 40m2
  • Boardroom: 16 personen
  • Boardroom incl. bank: 25 personen
Previous
Next

Mogelijke evenementen IN klein mokum

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl