Meisjesbinnenplaats

Te midden van de prachtige gebouwen ligt de Meisjesbinnenplaats, een omvangrijk plein dat door de jaren heen zeer goed is onderhouden. Hoewel de historische betekenis voelbaar is, oogt de binnenplaats fris en eigentijds. Het is niet voor niets dat veel bezoekers van het Amsterdam Museum deze plek graag op de kiek zetten of er even bijkomen van hun reis langs de collectie.

Maar er is meer. Binnen de gestelde normen is de Meisjesbinnenplaats een fantastische plek voor borrels en andere bijeenkomsten. Zo werd er in de zomer van 2018 een grote silent disco georganiseerd die nog vele genodigden zal bijblijven.

Deze locatie is de hele week vanaf 17:00 uur exclusief te huren binnen de gestelde normen door het Amsterdam Museum en de gemeente. Let op, buiten de openingstijden van het museum zijn er beveiligingskosten van toepassing.

  • Borrel: 1000 personen
Previous
Next

Mogelijke evenementen op de meisjesbinnenplaats

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl