MOKUM

Mokum is het café van het Amsterdam Museum, waar bezoekers de stad kunnen proeven, zien en voelen. Het is een sfeervol ingerichte ruimte met een eigentijdse ambiance, vooral door de combinatie van klassieke en moderne elementen. Buiten de dragende houten pilaren is de ruimte open en flexibel in te zetten voor groepen tot 250 personen. Mokum beschikt over een eigen keuken, een open bar en toiletten.

Mokum beschikt over een eigen terras op de Jongensbinnenplaats, dat net als het café 17:00 uur exclusief verhuurd wordt voor evenementen. Indien het weer het toelaat ontvangt u uw gasten hier in een oase van rust, midden in de drukke binnenstad. Indien de temperatuur aangenaam is en er toch een druppel uit de lucht valt, is het tevens mogelijk gebruik te maken van de galerij tussen Mokum en het terras; hier kunt u uw gasten buiten ontvangen, maar wel onder een overkapping.

  • Oppervlakte: 165m2
  • Theater: 100 personen
  • Sit-down dinner: 120 personen
  • Walking dinner: 150 personen
  • Borrel: 250 personen
Previous
Next

MOGELIJKE EVENEMENTEN IN MOKUM

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl