Presenteren in ons Mokums paradijs

Het Amsterdam Museum beschikt over sfeervolle zalen die zich uitstekend lenen voor presentaties. Bent u lokale ondernemer die vol trots de plannen voor komend jaar wil laten zien aan uw team? Of ontvangt u juist gasten uit het buiten die u in Amsterdamse sferen iets wilt presenteren? Bij het Amsterdam Museum trakteert u uw gasten gegarandeerd op de authentieke ambiance van de stad!

Hieronder vindt u de zalen die geschikt zijn voor presentaties en de bijbehorende capaciteit. Uiteraard is het ook mogelijk om zalen te combineren voor bijvoorbeeld break-out sessies. Klik erop voor meer informatie over de sfeer, mogelijkheden en faciliteiten. Wilt u meer inspiratie? Bekijk dan de brochure. Meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Mogelijke locaties voor uw presentatie

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl