De Regentessenkamer

De voormalige bestuurskamer van de regentessen van het Burgerweeshuis is met zijn grote ramen en hoge plafond een bijzonder prettige ruimte voor intieme vergaderingen, diners, lunches en presentaties. De ruimte heeft een maximale capaciteit 16 zitplaatsen en beschikt over welke faciliteiten.

De regentessenkamer is gedurende de werkweek te huren van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur. Ook in de avonduren is De Regentessenkamer te huur, maar let op: buiten de reguliere openingstijden van het museum zijn er beveiligingskosten van toepassing.

  • Oppervlakte: 40m2
  • Boardroom: 16 personen|

MOGELIJKE EVENEMENTEN IN DE REGENTESSENKAMER

CONTACT

Heeft onze prachtige evenementenlocatie uw interesse gewekt? Via onderstaande button kunt u de brochure bekijken, waarin u meer informatie vindt over het Amsterdam Museum als evenementenlocatie, de tarieven en de mogelijkheden. Tevens inspireren wij u met enkele catering arrangementen; hierbij benadrukken wij graag dat deze slechts ter inspiratie zijn; het Amsterdam Museum behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar al uw wensen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

OPENINGSTIJDEN

Het Amsterdam Museum is dagelijks van 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze locaties zijn ook buiten de openingstijden te huur. Let op, hierop zijn beveiligingskosten van toepassing.

ADRES

Amsterdam Museum Events
Kalverstraat 92
1012 PH Amsterdam

T: +31 20 5231 822
E: boekingen@amsterdammuseum.nl